Dé informatieve site over airconditioning

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Soorten

Lees hier alles over de verschillende types en soorten airco's. Alle verschillende airconditioning types in een overzicht makkelijk te vergelijken.

Inbouw airco

Airconditioning kan het leefklimaat in een binnenruimte enorm verbeteren. Airco kan op verschillende manieren geplaatst worden zo zijn er mobiele en vaste modellen en kan er sprake zijn van een inbouw airco.

Airco multisplit

Het toepassen van airconditioning kan variëren van een hele eenvoudige installatie tot meer ingewikkelde uitvoeringen waarbij een heel huis of kantorencomplex voorzien moet worden.

Mobiele airco

Nogal wat particulieren kiezen voor het gemak van een mobiel of portable aircosysteem. Bij een mobiele airco kunnen twee verschillende systemen van toepassing zijn.

Satelliet airconditioning

Met een airconditioning systeem kan er op een uitstekende wijze aan klimaatbeheersing worden gedaan door zowel particulieren als de zakelijke markt, waarbij er gedacht kan worden aan bedrijven met kantoren, restaurants en hotels.

Split airconditioning systeem

Airconditioning wordt niet alleen meer veel toegepast in de zakelijke markt, maar ook steeds meer particulieren maken er dankbaar gebruik van.


© 2013 Kopenairconditioning.nl - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe