Dé informatieve site over airconditioning

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Wat een Sharp airco kenmerkt

Sharp

Sharp Benelux is een onderdeel van Sharp Corporatie die operationeel is over de hele wereld. Eén van de producten die door dit bedrijf op de markt wordt gebracht is de airco. 

De keuze voor een Sharp airconditioning

De keuze voor een Sharp airco beperkt zich tot een enkele mobiele airco die meerdere functies in zich verenigd heeft en daardoor als multifunctioneel kan worden aangemerkt.

Voordat je bij Sharp een prijs opvraagt.

TIP: Offerte aanvragen voor een nieuwe airconditioning bij 6 leveranciers

Specifieke kenmerken van een Sharp mobiele airco

  • Het belangrijkste kenmerk is dat het een mobiele airco is die over meerdere functies beschikt en daarom tot een optimale klimaatbeheersing kan leiden, maar tegelijkertijd invloed heeft op de kwaliteit van de omgevingslucht in de betreffende ruimte waarin deze is geplaatst.
  • Eén van de andere functies is dat de lucht ook ontvochtigd kan worden, waardoor het teveel aan water kan worden onttrokken aan de lucht en er een drogere lucht kan ontstaan.
  • Een ander kenmerk is dat de mobiele airco ook kan optreden als luchtreiniger, waardoor bacteriën en schimmels geen kans meer maken om voor irritatie van bijvoorbeeld luchtwegen te zorgen. Naast het zuiveren van de lucht van ongewenste elementen zorgt de luchtreiniger er ook nog voor dat eventuele onaangename aanwezige geuren verdwijnen.
  • Het aantal decibel geeft aan wat het geluidsniveau zal zijn en het kenmerkende van dit merk is dat het als geluidsarm bestempeld kan worden. Vooral bij het plaatsen in de slaapkamer is het prettig te weten dat het geluid in elk geval geen storende factor zal zijn.
  • Het gemak dient de mens en daar is bij het ontwikkelen dan ook aandacht aan besteed gelet, op het feit dat er door middel van een afstandsbediening bediend kan worden.
  • Naast alle reeds genoemde functies is er nog een functie, en dat is de ventilator. De ventilator zorgt er niet alleen voor dat de lucht in de ruimte gekoeld wordt, maar zorgt ervoor dat de luchtstroom in de omgeving bewogen wordt, wat weer voor een verfrissend effect kan zorgen.
  • Het koelvermogen is geschikt om een ruimte van maximaal 35 m2 mee te koelen en daardoor is dit type vooral geschikt voor woningen en kleinere kantoorruimtes.

Reactie toevoegen


© 2013 Kopenairconditioning.nl - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe