Dé informatieve site over airconditioning

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Samsung Airco

Samsung

Samsung is een grote speler op de internationale markt van klimaatsystemen. Door te kiezen voor een airconditioning in uw huis of op kantoor ontstaat er een prettig binnenhuisklimaat waarin het goed vertoeven en werken is.

Wanneer u op zoek bent naar een airconditioner die zowel kan verkoelen als verwarmen, bent u bij Samsung aan het juiste adres.

Samsung en airconditioning

Door gebruik te maken van airco kan men zowel de luchtvochtigheid als de temperatuur beheersen om zo te komen tot een optimale leef- of werkomgeving. Een constante temperatuur en luchtvochtigheid zorgen niet alleen voor een prettig, maar ook voor een gezond klimaat. Samsung biedt diverse mogelijkheden op het gebied van airconditioning aan, zowel voor bedrijven als particulieren. Doordat het bedrijf veel aandacht besteedt aan technologische ontwikkelingen die leiden tot steeds betere, zuinigere en gezonde apparatuur, heeft men een uitgekiend assortiment beschikbaar voor ieder doel, budget en wens. De consument kan dan ook een passende keuze maken uit een breed aanbod. Bij het maken van deze keuze kan er uiteraard gebruik gemaakt worden van de expertise van de medewerkers van Samsung.

Voordat je bij Samsung een prijs opvraagt.

TIP: Offerte aanvragen voor airconditioning bij 6 leveranciers

Single split en Multi split systemen

Samsung biedt een hele lijn airconditioners aan. Bij Single split units is er sprake van een enkele binnenunit en een enkele buitenunit. Deze werken vooral in woonhuizen en kleine kantoren prima en zijn snel en mooi in te passen in de ruimte. Afhankelijk van de mogelijkheden op voornamelijk bouwtechnisch gebied en de beschikbare ruimte, kan men voor wat betreft de binnenunit onder meer kiezen voor een wandmodel, cassettemodel, kanaalmodel en console uitvoeringen. Wanneer er behoefte is aan meerdere binnenunits, dan kan men kiezen voor een Free Joint Multi systeem van Samsung, dat uitermate geschikt is voor bedrijfsmatige toepassingen. Door gebruik te maken van slechts een enkele buitenunit kunnen tot vier ruimtes gekoeld of verwarmd worden. Voor grotere bedrijven biedt het merk overigens meer speciale systemen aan.

Samsung airconditioning, de kenmerken

  • De systemen van Samsung zijn uitgerust met een warmtepomp, waardoor ze niet alleen kunnen koelen, maar ook verwarmen. Vooral in het voor- en najaar bieden deze systemen uitkomst.
  • Zoals gezegd maakt Samsung optimaal gebruik van de technologische mogelijkheden. De toepassing van S-Inverter Technologie leidt onder meer tot een gunstig energieverbruik van de airconditioning apparatuur, wat vooral bij de Free Joint Multi systemen tot uiting komt in een geweldig rendement.
  • De systemen werken uiterst stil.
  • Samsung vindt net als vele klanten ook het design van de apparatuur een belangrijk punt. Dit is dan ook duidelijk zichtbaar aan de uitvoering en vormgeving van het assortiment. Of je nu een ultrastrak modern of een landelijk interieur hebt, Samsung heeft passende binnenunits!
  • De aircosystemen van dit merk zijn gemakkelijk te bedienen en daarnaast bieden ze door een goede monitoring ook mogelijkheden om slim om te gaan met energie.

Adviseren bij het kopen van een Samsung airconditioning

Vanwege de vele mogelijkheden is het aan te raden u bij het aanschaffen van een airco van Samsung te laten adviseren door een erkend installateur.

Reactie toevoegen


© 2013 Kopenairconditioning.nl - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe