Dé informatieve site over airconditioning

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Een Lennox airconditioning

Lennox

Lennox is een vooraanstaand producent in de hele wereld van onder meer airconditioning, waarbij de controle over het klimaat binnen een belangrijke rol speelt.

Dit merk brengt systemen op de markt waarbij de keuze voor een bepaald systeem onder meer afhankelijk zal zijn van de ruimte die gekoeld moet worden. 

Verschillende airconditioning systemen

Er kan een keuze gemaakt worden tussen verschillende systemen, zoals het monoblock en het splitsysteem. Een airconditioning met een splitsysteem bestaat uit twee onderdelen die door middel van een slang aan elkaar verbonden zijn en waarbij het ene onderdeel in de ruimte wordt geplaatst die gekoeld moet worden en het andere onderdeel buiten de ruimte zal worden bevestigd. Een Lennox met splitsysteem is zowel in een mobiele uitvoering als in een vaste uitvoering te plaatsen. Bij een monoblock systeem zijn deze onderdelen als het ware in een systeem geïntegreerd, zoals bij een mobiele uitvoering die eenvoudig te verplaatsen is van de ene naar de andere ruimte.

Voordat je bij Lennox een prijs opvraagt.

TIP: Offerte aanvragen voor nieuwe airco bij 6 leveranciers

Lennox airconditioning; de kenmerken

  • Eén van de kenmerken is dat de modellen in diverse uitvoeringen leverbaar zijn met meer of minder koelvermogen. Het koelvermogen zal groter moeten zijn naarmate de te koelen oppervlakte ook groter is.
  • Een ander kenmerk van een monoblock model is dat deze een laag gewicht hebben en dus eenvoudig te verplaatsen zijn.
  • Het design varieert van een strak vormgegeven uiterlijk dat voldoet aan de eisen van deze tijd tot aan een wat ouderwetser vormgegeven model waarbij er minder aandacht is besteed aan het uiterlijk.
  • Het geluid kan voor de één storend werken en voor de ander wat minder, er zijn dan ook modellen die geluidsarm zijn.
  • Voor wat betreft de inbouwmodellen zijn er ook diverse opties, zoals het inbouwen in een plafond, waarbij alleen het rooster zichtbaar is, maar het is ook mogelijk om een raamairconditioner aan te schaffen die qua afmetingen en installatie ideaal zijn voor kleinere ruimten.
  • Lennox airconditioning is een kwaliteitsproduct dat ook nog eens aan de milieueisen voldoet en dit is belangrijk omdat er bij het installeren van een splitunit de werkzaamheden met betrekking tot de leidingen en het koelmiddel verricht moeten worden door een erkend Stekinstallateur.

Interesse in een Lennox airconditioning?

Zoals u hebt kunnen lezen zijn er meerdere mogelijkheden met betrekking tot een Lennox airconditioning en bij interesse is het mogelijk om via de website een leverancier van bij u in de omgeving te vinden. Overigens bieden enkele leveranciers de mogelijkheid om online te bestellen.

Reactie toevoegen


© 2013 Kopenairconditioning.nl - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe