Dé informatieve site over airconditioning

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Amcor airco, de mogelijkheden

Amcor airo

Amcor is een bedrijf dat al meer dan vijftig jaar gericht is op het beheersen van het binnenklimaat en ontwikkelt dan ook steeds producten aan de hand van de nieuwste technieken.

Het bedrijf biedt een ruime keuze in airco's zodat er voor elke binnenruimte een geschikt model aangeschaft kan worden dat het binnenklimaat perfect kan beheersen. 

Voordat je bij Amcor een prijs opvraagt.

TIP: Offertes aanvragen bij 6 leveranciers

Verschillende Amcor systemen verkrijgbaar

Er zijn verschillende systemen verkrijgbaar, waarbij er een keuze gemaakt kan worden tussen een mobiele variant of een uitvoering die geïnstalleerd moet worden. Als er sprake is van een  splitsysteem betekent dit dat deze uit twee onderdelen bestaat, waarvan de ene unit in de binnenruimte wordt geplaatst en de andere unit aan de buitenzijde van de ruimte. Deze units zijn onderling met elkaar verbonden. Een mobiele monoblock airco bestaat uit een complete unit en is dus ideaal om overdag de woonkamer te koelen en in de nacht de slaapkamer. De mobiele airco die alleen in de zomer wordt gebruikt kan dan in de winter eenvoudig uit het zicht geplaatst worden.

Amcor airco, de kenmerken

  • Eén van de kenmerken waaraan aandacht besteed moet worden bij de keuze, is het koelvermogen van de airconditioning. Is er bijvoorbeeld sprake van een kleine ruimte die gekoeld moet worden of is de te koelen oppervlakte heel groot. Deze factoren zijn namelijk van invloed op het benodigde koelvermogen net als overigens zonlicht dat direct in de te koelen ruimte schijnt en het aantal personen in de betreffende ruimte factoren zijn die bepalen welk koelvermogen het meest effectief zal zijn.
  • Een ander kenmerk waar rekening mee gehouden kan worden is of de uitblaasstand van de Amcor airco flexibel is en vooral in woningen kan dit belangrijk zijn omdat bij een vaste stand er vaak lelijke plekken op het plafond of op de muur kunnen verschijnen doordat er constant sprake is van een uitblaasrichting.
  • Eén van de modellen is het zogenaamde duo split model waarbij het apparaat naast de verkoelende functie ook een verwarmende functie bezit. Zo kan er het hele jaar door optimaal gebruik worden gemaakt van de airconditioning.
  • Een leuk kenmerk van diverse modellen is dat ze voor wat betreft de eisen die aan de vormgeving worden gesteld volledig voldoen aan deze tijd. Zo zijn er modellen met een design uiterlijk en kan er gekozen worden uit verschillende kleuren en vormgeving van de modellen. Een voorbeeld van een fraaie vormgeving is het model dat uitgevoerd is als een moderne flat screen.
  • Bij het bepalen van de meest geschikte airco kan er natuurlijk deskundig advies worden ingewonnen en bovendien kan de Amcor voor u geïnstalleerd worden door een erkend Stekinstallateur.

Geluid in decibels van de Amcor

Vooral als de airco in de leefomgeving wordt geplaatst zoals een woonkamer, is het prettig als het geluid ervan niet voor overlast zorgt. Het is dan ook aan te raden om bij de keuze rekening te houden met het geluidsniveau.

Reacties

Door Van Schaik op zondag 20 juli 2014 om 14u30
Wij hebben een AMCO airco en willen een nieuw klepje omdat dit niet meer sluit. Hoe kunnen we hieraan komen en wat is de prijs? Verder willen we info over de kosten van een splitlevel voor 2 slaapkamers 15 en 12 m2.

Door Van Schaik op zondag 20 juli 2014 om 14u31
Wij hebben een AMCO airco en willen een nieuw klepje omdat dit niet meer sluit. Hoe kunnen we hieraan komen en wat is de prijs? Verder willen we info over de kosten van een splitlevel voor 2 slaapkamers 15 en 12 m2.

Door Haesaerts op vrijdag 03 juli 2015 om 8u54
Waar kan ik filters kopen voor het Amco Airconditioning type 12KE-410 ?

Door anco.siecker@gm... op zondag 03 april 2016 om 11u07
Wij hebben een AMCO airco en willen een nieuw klepje omdat dit niet meer sluit. Hoe kunnen we hieraan komen en wat is de prijs? het gaat om type hwam12ke

Door C d J op maandag 18 juli 2016 om 20u16
De binnenprint van onze AMCO HWAM-9-KW is kapot. Het is een kwestie van vervangen alleen hebben we nog niemand gevonden waar we onderdelen van AMCO kunnen bestellen. Waar kan ik terecht?

Door CdJ op maandag 18 juli 2016 om 20u17
Waar kunnen we onderdelen bestellen van AMCO? De binnenprint van onze hwam-9-KE is namelijk kapot.

Door Sofie Faes op woensdag 07 december 2016 om 14u15
Is het mogelijk voor een afstandsbediening te verkrijgen voor een amcor airco.

Reactie toevoegen


© 2013 Kopenairconditioning.nl - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe