Dé informatieve site over airconditioning

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Airconditioning van Panasonic

Panasonic

Panasonic is een bedrijf dat vele producten op de markt brengt zowel voor zakelijk gebruik als voor de particuliere markt en één van die producten is de airconditioning.

Bij Panasonic is er een ruim aanbod op dit gebied, zodat er voor elke situatie wel een geschikt  systeem te vinden is. 

Voordat je bij Panasonic een prijs opvraagt.

TIP: Offertes aanvragen voor een nieuw aircosysteem bij 6 leveranciers

Airconditioning van Panasonic

Met een airconditioning van Panasonic is het mogelijk om controle te hebben over het binnenklimaat in de woonkamer, slaapkamer in de winkel of op kantoor. Tegenwoordig zorgt airconditioning niet alleen maar voor verkoeling in een ruimte, maar ze kan ook een verwarmende functie hebben, zodat het product gedurende alle seizoenen zijn diensten kan bewijzen. Er zijn verschillende systemen mogelijk zoals een multisplitsysteem waarbij er sprake is van een buitenunit en meerdere units in de afzonderlijke binnenruimten, zodat er meerdere ruimten gekoeld kunnen worden die gekoppeld zijn aan een buitenunit. Het is dus mogelijk alle kamers in een woning te voorzien van een verkoelend systeem.

Kenmerken van een Panasonic airco

  • Een kenmerk van één van de systemen is dat er gekozen kan worden voor een geluidsarme variant en dat is vooral in kleine ruimten en in de slaapkamers een bijzonder prettige eigenschap.
  • Er kan ook gekozen worden voor een systeem van Panasonic dat tot de nieuwere uitvoeringen behoort en waarbij extra aandacht is geschonken aan het energieverbruik. Aan de energieklasse in de productbeschrijving kan afgeleid worden hoe energiezuinig deze is.
  • Een belangrijk kenmerk vooral voor mensen met gevoelige luchtwegen en allergieën is dat een airconditioning over een filter kan beschikken die de lucht kan zuiveren en dat heeft als voordeel dat de kwaliteit van de lucht verbeterd en daardoor maken bacteriën minder kans om de ruimte binnen te dringen.
  • Naast de verkoelende functie bestaat er ook een mogelijkheid om de ruimte met behulp van de airco te kunnen verwarmen. Zo kan er optimaal geprofiteerd worden van het systeem.
  • Bij het kopen kan er natuurlijk deskundig advies ingewonnen worden, maar is het ook handig te weten welke kenmerken er in het algemeen van belang zijn. Eén van die kenmerken is het koelvermogen , waarbij er eenvoudig van het principe kan worden uitgegaan dat als de ruimte groot is het koelvermogen ook groot moet zijn. Een ander kenmerk is het geluidsniveau dat wordt weergegeven in aantal decibel.

Advies en aanschaf

Bij het aanschaffen zijn er meerdere mogelijkheden om een geschikt systeem te vinden en kan er zelfs airconditioning geïnstalleerd worden met een specifieke eigenschap die aansluit bij de wensen van de klant zoals de zuivering van de lucht of een zeer energiezuinige variant. Het is raadzaam om u bij de keuze voor een systeem te laten adviseren door een erkend installateur.

Reactie toevoegen


© 2013 Kopenairconditioning.nl - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe