Dé informatieve site over airconditioning

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Merken

Een overzicht van de meest kwalitatieve merken. Uitgebreide informatie over de verschillende airconditioning merken. Bekijk en vergelijk hier de verschillende aircomerken.

Samsung

Samsung is een grote speler op de internationale markt van klimaatsystemen. Door te kiezen voor een airconditioning in uw huis of op kantoor ontstaat er een prettig binnenhuisklimaat waarin het goed vertoeven en werken is.

Tristar

Tristar brengt verschillende typen airconditioners op de markt in diverse uitvoeringen. Airconditioning heeft als voornaamste doel het koelen van de omgevingstemperatuur naar een aangenaam niveau.

Sharp

Sharp Benelux is een onderdeel van Sharp Corporatie die operationeel is over de hele wereld. Eén van de producten die door dit bedrijf op de markt wordt gebracht is de airco.

Einhell Airco

Het bedrijf Einhell is een groothandel die onder meer airconditioning systemen levert aan bijvoorbeeld bouwmarkten die als dealer voor de Einhell fungeren.

Amcor airo

Amcor is een bedrijf dat al meer dan vijftig jaar gericht is op het beheersen van het binnenklimaat en ontwikkelt dan ook steeds producten aan de hand van de nieuwste technieken.

Delonghi

DeLonghi is een Italiaans bedrijf dat zich naast de verkoop van keukenapparatuur en bijverwarming tevens richt op het gebied van airconditioning.

Toshiba

Toshiba is een belangrijke producent in de wereld van airconditioning en behoort dan ook tot één van de meest producerende bedrijven van de wereld op het gebied van deze systemen.

Panasonic

Panasonic is een bedrijf dat vele producten op de markt brengt zowel voor zakelijk gebruik als voor de particuliere markt en één van die producten is de airconditioning.

LG

Airconditioning neemt een steeds grotere plaats in met betrekking tot het comfort van alledag, of het nu om particulieren gaat of om bedrijven.

Lennox

Lennox is een vooraanstaand producent in de hele wereld van onder meer airconditioning, waarbij de controle over het klimaat binnen een belangrijke rol speelt.

Pagina's


© 2013 Kopenairconditioning.nl - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe