Dé informatieve site over airconditioning

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Airco van het merk Einhell

Einhell Airco

Het bedrijf Einhell is een groothandel die onder meer airconditioning systemen levert aan bijvoorbeeld bouwmarkten die als dealer voor de Einhell fungeren.

Tot het assortiment van Einhell kunnen verschillende airconditioning systemen gerekend worden waarbij er een ruime keuze is in de diverse modellen.

Airco systeem van Einhell

Uit het ruime aanbod van Einhell kan er een keuze gemaakt worden tussen een mono of een split systeem die wezenlijke verschillen hebben. Zo bestaat de mono uitvoering uit een complete unit en is de split variant opgebouwd uit twee verschillende onderdelen. Van deze onderdelen zal er een unit binnen in de ruimte geplaatst worden en de andere unit zal aan de buitenkant van dezelfde ruimte bevestigd moeten worden.

Voordat je bij Einhell een prijs opvraagt.

TIP: Offerte aanvragen voor een nieuwe airco bij 6 leveranciers

Kenmerken van een Einhell airco

  • Een splitunit heeft ten opzichte van de mono variant een hoger koelingvermogen.
  • Bij een mobiele variant is het aan te raden om op het gewicht te letten, want een mobiele airco die licht in gewicht is heeft als voordeel dat deze eenvoudiger te verplaatsen is.
  • Niet alle airco's zijn even energiezuinig en voor wie er belang aan hecht kan in de productomschrijving aan de indeling in de energieklasse aflezen of het een type betreft die energiezuinig is of minder energiezuinig.
  • Een ander belangrijk aspect dat bepalend is of een airco geschikt is om een bepaalde ruimte mee te koelen is de koelcapaciteit van het systeem. Voor de te koelen ruimte kan berekend worden wat de minimale koelcapaciteit zal moeten bedragen om optimaal te kunnen functioneren.
  • Vooral bij plaatsing in de woonkamer kan het aan te raden zijn dat de uitblaasrichting in stand verstelbaar is. Een verstelbare uitblaasrichting kan namelijk voorkomen dat er zichtbare plekken op het plafond of aan de muur verschijnen.
  • Een Einhell is eenvoudig te bedienen kan dus als gebruiksvriendelijk bestempeld worden. Met een simpele bediening kan zo de gewenste omgevingstemperatuur bereikt worden.

Mogelijke verkooppunten

Er zijn meerdere mogelijkheden om een Einhell airconditioning aan te schaffen, zo kan men bij de meeste bouwmarkten terecht, maar ook bij de speciaalzaak, waar men tevens deskundig geadviseerd kan worden.

Reacties

Door van hemert op maandag 10 april 2017 om 23u04
Waar kan ik afstandbedieningen voor airco einhell kopen

Door M.Ottens op zaterdag 21 oktober 2017 om 9u40
Ik ben op zoek naar een Einhell airco afstandbediening Y512F. Waar kan ik die kopen? Met vriendelijke groeten, M.Ottens 06-51595249

Reactie toevoegen


© 2013 Kopenairconditioning.nl - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe