Dé informatieve site over airconditioning

Ontvang gratis 6 aanbiedingen binnen 2 minuten!


Bestemming

Airco wand

Airconditioning is een systeem dat de lucht koelt waardoor er dus een aangename temperatuur gecreëerd kan worden. Er zijn vele soorten systemen, waarbij er ook modellen zijn voor bevestiging aan de wand.

Airco caravan

Iedereen die een korte of lange periode in een caravan of camper heeft doorgebracht en daarbij te maken heeft gekregen met warme weersomstandigheden weet als geen ander dat het dan niet altijd pre

Ook bedrijven zien steeds meer het nut in van het installeren van airconditioning op kantoor, vooral omdat bekend is dat het welzijn van de werknemers invloed heeft op de prestaties die er dagelijks geleverd moeten worden.

Airco plafond

Bij een airco aan het plafond is er altijd sprake van een zogenaamd splitsysteem, waarvan de binnenunit aan het plafond wordt bevestigd en de buitenunit buiten de ruimte wordt geplaatst die gekoeld moet worden.

Computerruimtes

Het is van groot belang om in computerruimtes klimaatbeheersing toe te passen en één van de redenen is dat de apparatuur in deze ruimtes veel warmte afgeeft en variatie in de temperatuur schadelijke effecten te weeg kan brengen.

Airco diesel

Veel nieuwe auto's worden al standaard uitgerust met airco, maar ook mensen die een auto hebben stappen geregeld over op het laten inbouwen van airco in de auto.


© 2013 Kopenairconditioning.nl - Disclaimer - Copyright - Privacy - Contact - Webdesign Sarah Strobbe